MJH-mallit Ø 600
MJH-mallit järeään raivaukseen.

MJH-mallit ovat rakennettu kestämään suuria tehoja ne ovat poikkeuksetta varustettu paine-ohjatuilla POC-kytkimillä. Roottorin suuri halkaisija ja sopiva pyörintänopeus mahdollistavat myös syväjyrsinnän. Roottorivaihtoehtoja on useita, tehtävän työn mukaan. Tyypillisiä kohteita ovat peltojen raivaus sekä kohteet, jotka vaativat suuria traktorin tehoja.

MJH/G-sarjan koneet ovat poikkeuksetta varustettu "tupla"-voimansiirrolla, tarkoittaen, että molemmissa päissä roottoria on hammaspyörävaihteisto.

MJH/X-sarjan koneet varustetaan yhdellä päätyvaihteella, jonka tehonkesto on jopa 400 hv.
Yksivaihteisena roottori uppoaa maahan vaivattomasti ja jättää hyvän työjäljen. Roottorin teräväli on myös tiheämpi ja terät ovat asemoitu roottorin vaipalle uudella tavalla, tehdyt muutokset jättävät erinomaisen työjäljen ja helpottavat jyrsimen hallintaa esim. kantoja jyrsittäessä. Koneen runko on myös muotoiltu uudelleen, rungon takaosa on avonaisempi korkeussuunnassa helpottaen jyrsittävän materiaalin pääsyä roottorille.

MJH/seula-sarjan patentoitu seulalevy murskaa kaiken orgaanisen materiaalin, seulalevyn ollessa ala-asennossa pakotetaan kaikki materiaali seula-aukkojen läpi, mikä takaa erittäin hyvän murskaustuloksen. Seulan ollessa täysin auki voidaan suorittaa joko syväjyrsintää tai karkeata pintäjyrsintää suurilla ajonopeuksilla. Seulalevy on asennettavissa MJH/G-sarjan ja MJH/X-sarjan koneisiin.